VESZÉLYES KALAND! LEGO FORTNITE MESTERFOKON 1.

😲 ÚJ JÁTÉK A CSATORNÁN! Jó szórakozást az első Lego Fortnite kalandomhoz! 🔥
🥳 Játssz ingyen! Lego Fortnite Letöltés 👉 x

👍 Szeretnél hasonló tartalmakat a jövőben? Dobj egy lájkot, mivel én elkapom! 😎

ROLIX: VESZÉLYES KALAND! LEGO FORTNITE MESTERFOKON 1.
ROLIX: LEGO FORTNITE MAGYARUL!

▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
💭 Fan Köpeny 👉 %C3%B6peny.png
💭 Texture Pack 👉 RolixPack – />▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
🔍 Elérhetőségem, csak FONTOS ügyekre! 📧
💭 Email: [email protected]
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
💻 Számítógép és Stúdió 📷
💭 Processzor: Intel Core i9-12900K
💭 Memória (RAM): 64 GB
💭 Videokártya: AMD Radeon PRO W6000 8 GB GDDR6

💭 Egér: Shark Zone M50
💭 Billentyűzet: Hama uRage Lethality
💭 Facecam: Logitech HD Pro Webcam C920
💭 Mikrofon: Rode Videmic GO
💭 Fejhallgató: Razer Kraken Tournament Edition
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
📹 Videókészítés 💽
💭 Felvevő és streamelő program: OBS Studio
💭 Szerkesztő program: Sony Vegas Pro
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰

A Rolix Mézeskalács Kihívások, Így legyél a Minecraft Királya, Minecraft Mesterfokon, Minecraft Trükkök, Minecraft Íratlan Szabályai Rolix legősibb sorozatai. Az új Lego Fortnite Mesterfokon sorozat első része után a LEGŐRÜLTEBB MÉZESKALÁCS KIHÍVÁSOK! 5. csidejót is érdemes megnézni! 😀

A sorozat támogatója az Epic Games.
#EpicPartner #reklám

Rolix™ – 2024

Tyler Jenkins
Tyler Jenkins

I'm Tyler Jenkins, a dedicated Fortnite gamer. I started playing when it launched in 2017 and have logged hundreds of hours unlocking skins and items. My favorite mode is Squads where my friends and I build fortress bases and ambush enemies. I run and own FantasyRealmz.com, a Fortnite fansite. Though I enjoy activities like working out and coding, at the end of the day you can find me battling for Victory Royales in Fortnite with my squadmates. Let's game!

9 Comments

 1. Sziasztok!
  A rosszakaróknak üzenem, hogy 2 éve a Mesterfokon szív párnákból szerzett bevételből hoztam létre a videós képzéseket, majd a Neked.hu nyereségét (ami webfejlesztés, tárhelybérlés, adózás után megmaradt) az I. Országos Skinverseny és a TIKÉK sorozatom díjazottjainak; a kreatív nézőimnek már visszaosztottam. Bár évek munkájának gyümölcsei voltak, ezekből a projektekből a zsebemben semmi pénz nem maradt.

  Ugyanúgy, mint ahogy legutóbb a dedikált pulóver az aláírásom és az ajándékok miatt NEM volt feláras, 3 éve a Mesterfokon szív párna az ajándék klubkártya miatt szintén NEM volt feláras.
  Egyik sem volt drágább az ajándékok miatt. A párnákat kézzel varrta egy néni egyesével, úgy, mint a figurákat – nem véletlenül kerültek 5.000 Forintba.

  Miután a hackerek elkezdték rendszeresen feltörni a klub tagokat, és a rosszakarók privát üzenetben 8 éves kislányokat használtak ki, küldözgettek nekik 18+ tartalmakat, az egyetlen felelősségteljes döntés az ajándék megszüntetése; a Klub bezárása volt, hogy a támadók ne tudjanak megkárosítani még több áldozatot. Ekkortól fel volt tüntetve a webshopon, hogy már nem jár ajándék klubkártya a párnához.

  Érdekes, hogy a rant videó rólam készült, nem pedig azokról a hackerekről, akik valóban megfenyegettek engem, és ellehetetlenítették az általam ajándékként nyújtott szolgáltatást.

  Továbbá nyilvános adat, hogy minden bejövő bevételem után adózok. Érdemes utánajárni az adócsalás fogalmának, hogy ne vezessenek meg senkit egy videóval.

  A FyreMC-nek soha nem voltam hivatalos tulajdonosa. Nexuserrel együtt kezdtük gyerekként a videózást (az előző, közös csatornán), és együtt álmodtuk meg a szervert, ám én a kezdetektől fogva csak videózok rajta, a fejlesztésben nem vagyok érintett.

  Folytatom a minőségi, oktató jellegű, szórakoztató tartalmak gyártását, és bízom benne, hogy tetszik az új játék a csatornán! Köszönöm minden RolixFan megértését és bizalmát!

 2. Köszi, hogy ilyen is van most már.Én haverommal játszok és nagyon sok trüköt és tudást adtál át.Köszi😊!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *